Onze merken

Ga naar beneden om alle merken te zien
clax

Clax

Clax, een vooraanstaand merk in de wereld van professionele reiniging, staat synoniem voor innovatie en betrouwbaarheid. Als toegewijde expert op het gebied van was- en reinigingsoplossingen, biedt Clax een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van diverse sectoren.

Of het nu gaat om krachtige wasmiddelen voor textiel, geavanceerde reinigingsmiddelen voor professioneel gebruik of gespecialiseerde producten voor de gezondheidszorg, Clax zet zich in voor het leveren van resultaten van topkwaliteit. De formules zijn doordacht ontwikkeld om niet alleen effectief vuil te verwijderen, maar ook om de levensduur van stoffen en oppervlakken te verlengen.

Klanten vertrouwen op de consistente prestaties van Clax-producten, of het nu gaat om industriële wasserijen, hotels, restaurants of gezondheidszorginstellingen. Kies voor Clax en ervaar de toewijding aan excellentie in reiniging en wasbeheer. Ontdek de kracht van een merk dat staat voor doeltreffendheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid, en til uw reinigingsprotocollen naar een hoger niveau met Clax.

Clax

Diversey

Met decennia aan ervaring heeft Diversey zich gevestigd als een betrouwbare partner voor diverse sectoren, waaronder horeca, gezondheidszorg, industrie en facilitaire dienstverlening. De productportfolio omvat geavanceerde reinigingsmiddelen, desinfectieoplossingen, vloeronderhoudsproducten en innovatieve dispensersystemen.

Wat Diversey onderscheidt, is de toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk streeft naar het verminderen van de milieu-impact van reinigingsprocessen zonder concessies te doen aan effectiviteit. Klanten vertrouwen op Diversey's expertise om te voldoen aan de hoogste hygiënenormen, risico's te minimaliseren en tegelijkertijd kosten te beheersen.

Of het nu gaat om het waarborgen van voedselveiligheid, het handhaven van een schone en gezonde werkomgeving of het verbeteren van de operationele efficiëntie, Diversey blijft vooruitstrevende oplossingen bieden. Kies voor Diversey en ervaar de kracht van innovatie en betrouwbaarheid in professionele reiniging en hygiëne.

Diversey
Diversey
ecolab

Ecolab

Ecolab, een wereldleider in water-, hygiëne- en energietechnologieën, staat synoniem voor toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en effectieve reinigingsoplossingen. Met een indrukwekkende erfenis die teruggaat tot decennia van innovatie, biedt Ecolab geavanceerde producten en diensten die bedrijven ondersteunen bij het handhaven van optimale hygiëne en duurzaamheid in diverse sectoren.

Ecolab begrijpt de complexiteit van moderne reinigingsbehoeften en heeft zich toegewijd aan het leveren van oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar ook milieuvriendelijk en kostenefficiënt. Van voedselverwerkingsfaciliteiten tot ziekenhuizen en hotels, de uitgebreide productportfolio van Ecolab omvat desinfectiemiddelen, reinigingsmiddelen, waterbehandelingsoplossingen en gespecialiseerde diensten.

Het bedrijf streeft ernaar om water- en energieverbruik te verminderen en de milieu-impact van reinigingsprocessen te minimaliseren. Klanten vertrouwen op Ecolab als een strategische partner die hen helpt te voldoen aan regelgeving, operationele efficiëntie te verbeteren en hun impact op het milieu te verminderen.

Kies voor Ecolab en ervaar de kracht van innovatieve en duurzame reinigingsoplossingen die de norm bepalen in de wereld van professionele hygiëne en schoonmaak.

Ecolab

Euro Products

Euro Products, een dynamisch en vooruitstrevend merk in de wereld van sanitaire en hygiënische oplossingen, is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige producten die bijdragen aan een schone en comfortabele omgeving. Met een focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid heeft Euro Products een sterke positie verworven als leverancier van sanitaire benodigdheden voor diverse sectoren.

Het assortiment van Euro Products omvat een breed scala aan dispensers, papierproducten, luchtverfrissers en andere hygiënische oplossingen die ontworpen zijn om aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijfsomgevingen te voldoen. Of het nu gaat om kantoren, horecagelegenheden, zorginstellingen of openbare ruimtes, Euro Products biedt praktische en efficiënte oplossingen die bijdragen aan een optimale hygiëne.

Wat Euro Products onderscheidt, is de combinatie van functionaliteit, design en duurzaamheid. De producten zijn niet alleen bedoeld om te voorzien in essentiële hygiënebehoeften, maar ook om een professionele uitstraling te geven aan sanitaire ruimtes. Klanten vertrouwen op Euro Products voor betrouwbare en kwalitatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne.

Euro Products
euro products
Primary hygiene

Primary Hygiene

Primary Hygiene, waar innovatie en toewijding samenkomen om optimale hygiëneoplossingen te bieden. Als een vooruitstrevend merk in de wereld van sanitaire benodigdheden en hygiëneproducten, streven wij ernaar om een positieve impact te creëren op de leef- en werkomgevingen van onze klanten.

Bij Primary Hygiene ligt de focus op het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de meest veeleisende hygiënenormen. Onze uitgebreide collectie omvat dispensers, papierproducten, desinfectiemiddelen en andere hygiënische oplossingen die zijn ontworpen om te voorzien in de behoeften van diverse sectoren, zoals kantoren, horeca, zorginstellingen en meer.

Primary Hygiene

SURE

SURE is een toonaangevend merk in milieuvriendelijke reinigingsoplossingen, omarmt SURE een holistische benadering die zowel de prestaties als het welzijn van onze planeet bevordert.

De producten zijn gebaseerd op biologische ingrediënten en duurzame formules. Wij geloven in de kracht van natuurlijke elementen om vuil en bacteriën op een effectieve en veilige manier te bestrijden. Of het nu gaat om reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen of handhygiëneproducten, SURE biedt hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne.

Wat SURE uniek maakt, is de toewijding aan een circulaire economie en milieuvriendelijke verpakkingen. Onze producten worden geproduceerd met aandacht voor hernieuwbare bronnen en verminderde milieueffecten. Klanten vertrouwen op SURE als een partner die niet alleen kwalitatieve reinigingsresultaten levert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Kies voor SURE en ervaar de kracht van groen schoonmaken. Ontdek een breed scala aan ecologisch verantwoorde reinigingsoplossingen die niet alleen de hygiënische normen handhaven, maar ook een positieve impact hebben op onze planeet. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid met SURE.

SURE
sure
suma

Suma

Suma, een vooraanstaand merk in de wereld van professionele reinigingsoplossingen, dat zich onderscheidt door innovatie en compromisloze kwaliteit. Als pionier in de branche heeft Suma zich toegewijd aan het leveren van geavanceerde en effectieve reinigingsmiddelen die voldoen aan de unieke behoeften van diverse sectoren.

Suma's uitgebreide productportfolio omvat krachtige vaatwasmiddelen, vloerreinigers, desinfectiemiddelen en gespecialiseerde reinigingsoplossingen. Of het nu gaat om industriële keukens, gezondheidszorginstellingen of horecagelegenheden, Suma biedt betrouwbare en efficiënte producten die bijdragen aan een optimale hygiëne.

Wat Suma onderscheidt, is de focus op duurzaamheid en innovatie. Suma is zich bewust van de impact van reinigingsprocessen op het milieu en streeft naar eco-efficiënte oplossingen. Klanten vertrouwen op Suma voor hoogwaardige resultaten, waarbij elk product doordacht is samengesteld om niet alleen effectief vuil en bacteriën te bestrijden, maar ook om de duurzaamheid van materialen te waarborgen.

Kies voor Suma en ervaar de betrouwbaarheid en prestaties van een merk dat constant evolueert om aan de steeds veranderende eisen van de professionele reinigingsindustrie te voldoen. Stap vooruit met Suma en bereik een ongeëvenaard niveau van hygiëne en reinigingsexcellentie.

Suma

Taski

Taski, een toonaangevend merk op het gebied van professionele schoonmaakoplossingen, belichaamt innovatie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Als een wereldwijd erkend merk heeft Taski een rijke geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten en diensten die voldoen aan de strenge normen van diverse sectoren.

Taski's uitgebreide assortiment omvat vloeronderhoudsproducten, stofzuigers, schrobzuigmachines en gespecialiseerde reinigingsmiddelen. Of het nu gaat om commerciële gebouwen, gezondheidszorgfaciliteiten of horecagelegenheden, Taski staat bekend om zijn doordachte oplossingen die een uitmuntende hygiëne en een professionele uitstraling bevorderen.

Wat Taski onderscheidt, is de focus op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Taski begrijpt de complexiteit van moderne reinigingsbehoeften en streeft naar producten die niet alleen effectief zijn, maar ook gemakkelijk te gebruiken en milieuvriendelijk. Klanten vertrouwen op Taski als een betrouwbare partner die hen helpt bij het handhaven van schone en veilige omgevingen.

Taski
taski
tork

Tork

Al tientallen jaren biedt Tork doordachte en geavanceerde producten die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren te voldoen, van horeca en gezondheidszorg tot kantoren en industriële omgevingen.

Tork's uitgebreide assortiment omvat dispensers, papierproducten, handhygiëneoplossingen en schoonmaakdoeken. Elk product is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, gebruiksgemak en het handhaven van optimale hygiëne. Tork begrijpt de evoluerende eisen van moderne bedrijfsomgevingen en streeft naar oplossingen die niet alleen praktisch zijn, maar ook esthetisch en milieuvriendelijk.

Wat Tork onderscheidt, is de nadruk op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Het merk is toegewijd aan het verminderen van de milieu-impact van haar producten en het bevorderen van een circulaire economie. Klanten vertrouwen op Tork als een partner die niet alleen reinigingsoplossingen biedt, maar ook bijdraagt aan het creëren van gezondere, schonere en duurzamere werk- en leefomgevingen.

Tork