Bestellen en verzenden

De levertijden zijn 1-3 werkdagen. De levertijden kunnen verschillen als het product niet op voorraad is. Bij producten waar bij de voorraad 'in bestelling bij leverancier' staat kan de levertijd wat langer zijn dan normaal.

De verzendkosten bedragen €6,95 incl. btw. Bestellingen vanaf €150,- ex. btw worden kosteloos geleverd.

Wilt u grote hoeveelheden inkopen? Dan kunnen wij u staffelkorting aanbieden. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op.

PureHygiëne werkt met meerdere bezorgdiensten, afhankelijk van de aard en inhoud van uw bestelling. Alle bezorgdiensten zullen zorgvuldig omgaan met uw bestelling.

Naast iDeal- en creditcardbetalingen accepteren wij ook PayPal, Apple Pay en Visa. Zakelijke klanten kunnen op rekening betalen.

Op rekening betalen bij PureHygiëne werkt via het aanvragen van een offerte. U kunt dat doen door contact met ons op te nemen per email of telefoon of u kunt het offerte formulier invullen. Graag ontvangen wij de volgende informatie als u een offerte aanvraagt:

  • Producten & aantallen
  • Bezorgadres
  • Naam bedrijf & KvK nummer
  • E-mail waar de factuur naartoe gestuurd kan worden

Bestelproces

Afhankelijk van herhalende afnames is het mogelijk om een zakelijke korting te ontvangen. Hiervoor kan u het beste een verzoek indienen per e-mail aan info@purehygiene.nl.

Na het bestellen krijgt u een orderbevestiging per e-mail. Dit betekent dat de bestelling in goede orde door PureHygiëne is ontvangen. In de orderbevestiging treft u ook relevante informatie aan omtrent de bestelling.

Ja, dit is mogelijk binnen het bestelproces. Daar wordt gevraagd naar een 'bezorgadres'. Dit is het adres waar wij uw bestelling zal afleveren.

Ondanks de hoge zorgvuldigheid kan dit helaas voorkomen. Wij verzoeken je dit zo snel mogelijk bij ons kenbaar te maken. Stuur in dit geval een e-mail (het liefst met foto's) naar info@purehygiene.nl.

Klantenservice

Klantenservice